Sun Records
MENÜ

 

 Blazsanik László - basszusgitár

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1951.december 17-én születtem, Budapesten. 5 évig tanultam hegedülni még az általános iskolában, de ez a hangszer nem igazán lopta be magát a szívembe. 12 éves koromban kaptam meg az első dobgitáromat, de a basszusgitár mindig jobban vonzott. Pár évre rá haverokkal megalapítottuk a Medoc zenekart, a kezdeti próbálkozásokat követően, a Laser együttesben folytattam.

A meglehetősen hosszú egzisztencia-teremtés (20 év) után, régi és gyerekkori barátokkal ismét belevágtunk, így lett a Medoc-ból New Medoc. Ez a formáció a "kártyázás helyett zenéljünk" alapon műlködött.               

1997-ben megkeresett egy zenésztársam, Dongó, és egy páran összeálltunk egy bulira, Elvis Presley emlékzenekarként. A buli olyan jól sikerült, hogy elhatároztuk, tovább folytatjuk együtt és az akkori dobosunk, Gyanta ötlete alapján a Sun Records nevet vettük fel. Szépen haladtunk előre, majd sajnos 2 és fél év után mégis feloszlottunk. Még egy hónapig sem bírtam elviselni a kudarcot, ezért elhatároztam, hogy ÉN élesztem újra a Sun Records-ot.

Majd hosszú évek, és több tagcsere után, újabb ötlettől vezérelve, ugyanezzel a csapattal összeraktunk egy Hungária-showműsort, kb. 1 évig működött is, aztán egy kicsit furcsa módon szétváltak útjaink.

De én nem vagyok olyan, aki túl könnyen feladja!                                                                                                        Új, régi, és örökös tagokkal húzom ismét a Sun Records szekerét! 

Magánéletem: jelenlegi, harmadik kapcsolatomban érzem magam a legjobban, és örülök neki, hogy a zene mellett még egy pici lány is kitölti az életem. Egyébként vele együtt 4 gyermekem van, és egy ikerpár unokám.

 

 

 Christov Csaba - ének 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1975-ben születtem, Budapesten.                                                                                                                               Házas, és egy gyermek édesapja vagyok.

Énekléssel különösebben nem foglalkoztam... kivéve 4-5. osztályos koromban, mikor családi összejöveteleken nem győztük hallgatni szüleink féltve örzött bakelit lemezeit! Köztük volt természetesen a HUNGÁRIA is. Na ott valami bevésődés történhetett abban a pici agyamban ... soha nem felejtem el, mikor szüleim, és keresztszüleim beosontak a szobába, már tudtam hogy a pörkölt, és a sör után szó szerint CSAVARD FEL A SZŐNYEGET szitu fog következni! Hangulatos,és vidám évek voltak. Aztán eltelt sok-sok év kemény munkával! Éneklést, zenélést nem tanultam többet, mint mindenki más általános iskolás éveiben. Munkahelyeimen viszont annál többet idegesítettem kollégáim dudorászásaimmal! Első zenekarom a STOP nevű csapat volt kb. másfél évig (2011-2013). Nyersanyagként kerültem a csapatba,de úgy érzem éneklési stílusomon sokat csiszoltak a fiúk ! Ott ismerkedtem meg Szatyi barátommal ,és általa Blazsival , a Sun Records alapítójával! Felkértek hogy vállalnám-e az énekesi posztot a zenekarban,mire igent mondtam .

 

 

Gara László-dob                                                                                     

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

Pásztor Brigitta - ének

 

 

 

 

Egyszer csak megszülettem.

10 évesen kaptam az első szólómat a Törökbálinti Egyházi Kórusban (Dr. Pelsőczy Ferenc Egyházi Kórus).   Dráma tagozaton végeztem, még az előző évezredben, a Pesti Barnabás SzKI és Gimnáziumban. Rögtön utána kezdtem el énekelni a Brillantin-ban. 2001-ben egy fél évet koncerteztem a Cadillac zenekarral, Mallorca-n. Majd 2002-től újra a Brillantinba kerültem, és ezzel párhuzamosan a Lumen Christi gospel kórusban is énekeltem. Hangképzést és összhangzattant magántanároktól tanultam. Beugróként megfordultam már több zenekarban is: pl.: Sun Records, Madison, stb.

Blazsej 3 éve megkért, hogy legyek a Luxembourg Rádió zenekar énekesnője, majd a szétválás után mellette maradtam, hogy az új Sun Records-ot erősítsem. 

 

 

 

 Pillinger Zsolt - szaxofon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1978-ban születtem, Budapesten,innen indultam zenei általánosban, majd az ercsi zeneiskolában tanultam költözésünk után. Bár szüleim tanultak zenét és nagyapám nagyon jól harmonikázott, családunkban senki sem foglalkozott komolyabban ezen művészettel, és a hozzám fűzött remények is szertefoszlottak, mikor nem mentem zeneművészeti szakközépbe, klarinét szakon tovább.                                                                         

  Ekkor megfeneklett kicsit a hajóm, de 1996-ban újra nekilendültem (Lieber "Lizy" Zoli, Édesapám, Gaál Laci bácsi és Tarczali Jenci segítségével), akkor már szaxofonnal a Bananas zenekarban, melynek azóta is tagja vagyok, most pedig teljes erővel nyomjuk a "rockit" a megújult Sun Records-szal. A rock&roll-t szinte születésem óta szívtam magamba, hiszen szüleim is erre rúgták a port, így nagyon örültek zenekari sikereimnek (Bananas,Sangria zenekar,G-Zone(Németh Gabiékkal),Abba Show,a biatorbágyi Napsugár...és egyéb kisebb csapatok,melyekben megfordultam).                                                                                                                  

Jelenleg már feleségem és két kisfiam jár velem bulizni, hogy beléjük ivódjon a zene szeretete és ez a fantasztikus érzés, hogy jókedvet és örömet adhatunk a közönségünknek.

 

 

 

Szathmári Zoltán - gitár, ének

 

 

 

 

 

 

 

A zenéléssel 1986-ban kerültem kapcsolatba, amikor az Újpesti Áruházban a nagymamám megvette az első gitáromat. Ezt még nem igazán lehetett hangszernek nevezni, talán a húrok is egyformák voltak rajta, de alkalmas volt rá, hogy a tükör előtt gyakoroljam az általam nagyon kedvelt Beatles együttes dalait.
Az első komolyabb hangszert 1987-ben kaptam a szüleimtől, ez egy Musima De Luxe nevű NDK hangszer volt. Ezen tanultam az első akkordokat.
Zeneiskolába 1992-től kerültem, ahol id. Tornóczky Ferenc volt a tanárom, akinek sokat köszönhetek. A mai napig emlékszem, amikor órán kívül megmutatta Chuck Berry Roll over Beethowenjének kezdését, ami jobban érdekelt, mint a száraz tananyag, meg a kotta.
Később kezdett el érdekelni a blues, és a rock zene, és egy újabb tanárt választottam magamnak egy ismerősöm személyében, Csadó Attilát.
Egy időben átváltottam a basszusgitárra, és pár évig azt nyúztam. A katonaságnál is basszusgitáros voltam.
Majd újra kapcsolatba a rock n rollal egy külföldi kirándulás alkalmával, ahol az egyik ismerős, az általam már régebben hallgatott Hungária, Komár, Elvis dalokat mutatott meg.
Sok idő után megvettem életem első, igazán jó hangszerét, egy Fender Stratocastert. Ezzel a gitárral kezdtem meg a rock n roll és maga a zene igazán rögös útját járni, a Madison zenekarban. Fő profilunk az Elvis-Show volt.
Később külföldre kerültem, ahol az általam No1-nek a vélt zenekarnak, a Beatlesnek az egyik megszemélyesítő tagja voltam 6 éven keresztül, George Harrison személyében.
Külföldről való hazatértemkor Blazsej megkeresett és kb. másfél évig a Sun Records tagja lettem, ahol egy lemezt is készítettünk, utána újra a Madison-ban zenéltem.
Később újabb külföldi út következett, szintén Beatles tribute tagként.
Most pedig itt vagyunk, újra a Sun Records-ban, régi/új tagokkal, remélem, hogy ez a zenekar is elnyeri majd a tetszését a régi közönségnek (is)...

 

 

 

Hírek

 • Tagcserék
  2014-04-05 20:34:35

  A szilveszteri bulit beugró dobossal játszottuk le, majd januártól elkezdtünk próbálni Gara Lacival, és a márciusi zártkörű rendezvényen már vele zenéltünk. Viszont ezen az estén volt velünk utoljára Regős Gyuri, a billentyűsünk, akinek a helyére pillanatnyilag keressük az új tagot.

   

 • Utolsó figyelmeztetés!

  Ugye senki nem felejtette el!!!

  Szombaton, 21 órakor indul a party!

  Végre megismerhetitek az új Sun Records zenekart!

 • Buli

  Lassan eljön a várva várt nap! 

  Június 29-én, este láthatjátok, és hallhatjátok, hogy mit sikerült alkotnunk!

  Várunk mindenkit sok szeretettel a Kan Guru Klubba!

 • Kan Guru Klub

  Kb. egy hónap múlva bulizhattok velünk a Kan Guru Klubban!

 • Buli

  Első fellépésünk május 17-én, pénteken lesz a Fészek klubban!

  Illetve, csak lett volna, de a zenekar felállásának módosítása felborította a programot!

 • Újra éled a Sun Records zenekar

  Több mint egy év szünet után, új, és már ismerős zenészekkel, folytatódik a buli!

Asztali nézet